Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çOkay daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Bunun yanı sıra betonarme yapılarla karşılaştırdığımızda prefabrik evler ve fiyatları daha uygun kalmaktadır. Prefabrik evler deprem bölgelerinde ve hobi evleri olarak kullanılmaktadır. Bu evlerin malzeme kalitesi ve prefabrik evler ve fiyatları Nova Prefabrik güvencesi altındadır.

2024 trendlerine uygun mimariye sahip evlerimiz fifty yılı aşkın bir ömre sahiptir. Evin ömrü kullanıma bağlı olarak değişmekle beraber dünyanın bu kalitede prefabrik ev üretimi yapan sayılı firmaları arasında yer alıyoruz.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Proje çizim masrafı ödemeden hayalinizdeki modeli beğenerek villa sahibi olun. Villa modelleri arasında modern tasarımlarla birlikte klasik arzunuzu gerçekleştirebileceğiniz modelleri de bulacaksınız.

İletişim formunda paylaştığım kişisel prefabrik ev fiyatları verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin prefabrik ev Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja one ay gibi kısa zamanda dubleks prefabrik ev sahibi olabilirsiniz

Bunun yanında cephede ekstra ısı yalıtımı için gerekli kaplama malzemeleri ve çatı kaplamasında kullanılan alternatifli malzemeler de fiyatı etkilemektedir.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin 7 bölgesi ve eighty one iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza prefabrik ev fiyatları gerek kalmamaktadır.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla prefabrik ev modelleri istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp 3-4 senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Kampanyalı prefabrik ev modelleri Prefabrik ev fiyatları her firmada özellik olarak değişmektedir. Fakat biz firma olarak diğer firmalardan ayrı kampanyalı evlerimizde two.

Konut olarak kullanabileceğiniz prefabrik evleri şu alanlarda ve amaçlarla da tercih edebilirsiniz:

Prefabrik konutlar four mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Report this wiki page